Merry Christmas and Happy New Year!

Welcome to The Garden Restaurant!

Located on plot 14, Restaurant No.2, Vo Nguyen Giap street, The Garden Restaurant is situated on the most beautiful position of Da Nang, which has a fantastic, luxurious and modern space.

It’s Christmas Eve and a new year nearby, which is the best time to prepare for celebrations and parties. Why not join us! The Garden Restaurant will bring you extremely enjoyable experiences with such a lot of tasty dishes and beverages, abundant diversified menu of Asian and European, while enjoying one of the most beautiful beaches, which is well – known all around the planet.

We believe that you will be absolutely pleasant when you come to The Garden Restaurant. Glad to meet you guys soon!

Chào mừng bạn đến với The Garden Restaurant! Tọa lạc tại lô 14, khu nhà hàng số 2, đường Võ Nguyên Giáp, The Garden Restaurant nằm ở vị trí đẹp nhất của Đà Nẵng với không gian tuyệt vời, sang trọng và hiện đại.

Lễ Giáng sinh và năm mới sắp đến, đây là thời gian thích hợp nhất để chuẩn bị cho lễ hội và các bữa tiệc. The Garden Restaurant sẽ mang đến cho bạn những trải nghiệm cực kỳ thú vị bên một trong những bãi biển đẹp nhất hành tinh, với những món ăn và thức uống tuyệt vời, thực đơn Á Âu đa dạng phong phú.

Chúng tôi tin rằng chắc chắn các bạn sẽ hài lòng khi đến với The Garden Restaurant. Chúng tôi rất vui khi được đón tiếp các bạn!

Find us

  • Lô 14, Khu nhà hàng số 2
    Võ Nguyên Giáp, Q. Sơn Trà, ĐN

  • 02363-747-424

  • thegardendanang@gmail.com

  • 10h00 - 22h30 | Days of week

© 2017 The Garden All Rights Reserved.

Developed by thietkewebdanang.com